Eerste etappe Solitaire Du Figaro

Sander is op een fantastische 23ste plaats gefinisht in Bilbao. Bovendien heeft hij in het 'rookie-klassement' een een derde plaats op het podium bemachtigd --"In hot pursuit, Dutch sailor, Sander Bakker (Egeria) was one of the few to hold onto his very creditable position mid-fleet after overcoming his initial spinnaker problems and completed a well deserved podium finish amongst the rookies.--

Jullie kunnen alles volgen op www.sanderbakker.nl

.

Meer info Solitaire Du Figaro: www.lasolitaire.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: