aankondiging: BK Ok-zeilen op 6 & 7 september!

ANTWERPEN - Volgend weekend is het weer zo ver. Op 6 en 7 september vindt het BK Ok-zeilen plaats op de Antwerpse Linkeroever. Naar jaarlijkse gewoonte is dit een sportieve trip waard, naar een plek die zich bij wijze van spreken vlak onder de kathedraaltoren bevindt. En natuurlijk is Antwerpenaar en kersvers Europees kampioen Bart Bomans er, om zijn Belgische titel opnieuw te verdedigen.

Pintje pakken, worstje eten, wind trotseren. Allen erheen!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: