Bart Bomans genomineerd als sportfiguur Antwerpen!

Woensdag 30 juli 03 is Bart met vlaggen en wimpels op het stadhuis van Antwerpen ontvangen. Hij werd er, op advies van de stedelijke sportraad, gehuldigd voor zijn titel als Europees kampioen Ok-zeilen. Amper 3 sportlui zijn hem in deze eer (voorlopig) voorafgegaan...

Wij vinden het natuurlijk fijn dat de zeilsport wordt gewaardeerd. Bart is tevens genomineerd als sportfiguur van de provincie Antwerpen 2003. U kan telefonisch op hem stemmen 0900/35307. En wie weet volgt Bart Patrick Goots (voetballer) op als sportfiguur van het jaar?

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: