Bols super maxi breekt trans-Poland record!

Gdynia Polen - Bols de super Maxi slaagt het 16 jaar oude record aan diggelen met 16u minder vaartijd. Het prestigieuze 200 mijlrecord van Świnoujście tot Gdynia stond op 23 uur en 12 minuten, Bols deed er amper 7u en 12 minuten over.

Stefan Laux, de algemene directeur van Bols meldt ons:

"This is another great win which extols our crew motto ‘No Bols, no Glory’. After smashing the record in Denmark’s Sjaelland Rundt by 7 hours as well as victory in the Accenture Gotland Runt, our record-breaking time for the Swinoujscie-Gdynia distance provides a hat trick of success at the mid-way point of our 2003 summer tour.

This great achievement strengthens our commitment to become the fastest boat in the world. Our determination to mount an assault on three of sailing’s toughest records including the Round-the-World Record seems increasingly more obtainable."

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: