Cowes week: Formule 1 rijder aan het roer!

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/08/2003 - 02:00

De Britse Team McLaren Mercedes piloot David Coulthard aan het roer van het high performance zeiljacht OHugo Boss tijdens cowes week 2003.
Dit alles onder het wakend oog van schipper Alex Thomson en Scott Leith. Deze topzeilers hielpen de formule 1 piloot aan de startliin in de IRC 0 klasse ter voorbereiding van de Fastnet race die start op zondag 10 augustus.

Alles over Cowes week en uitslagen: www.cowesweek2.co.uk

foto © Sergio Dionisio/Oceanfashion Pictures

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: