Cowes week: Formule 1 rijder aan het roer!

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/08/2003 - 02:00

De Britse Team McLaren Mercedes piloot David Coulthard aan het roer van het high performance zeiljacht OHugo Boss tijdens cowes week 2003.
Dit alles onder het wakend oog van schipper Alex Thomson en Scott Leith. Deze topzeilers hielpen de formule 1 piloot aan de startliin in de IRC 0 klasse ter voorbereiding van de Fastnet race die start op zondag 10 augustus.

Alles over Cowes week en uitslagen: www.cowesweek2.co.uk

foto © Sergio Dionisio/Oceanfashion Pictures

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: