Cowes week: Formule 1 rijder aan het roer!

  • Author: Ice
    Date: vr, 08/08/2003 - 02:00

De Britse Team McLaren Mercedes piloot David Coulthard aan het roer van het high performance zeiljacht OHugo Boss tijdens cowes week 2003.
Dit alles onder het wakend oog van schipper Alex Thomson en Scott Leith. Deze topzeilers hielpen de formule 1 piloot aan de startliin in de IRC 0 klasse ter voorbereiding van de Fastnet race die start op zondag 10 augustus.

Alles over Cowes week en uitslagen: www.cowesweek2.co.uk

foto © Sergio Dionisio/Oceanfashion Pictures

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: