Solitaire Du Figaro: Hot news!!!

7 aug/10:30uur - Vannacht is Jeanne Grégoire met haar Figaro vastgelopen op het strand ten noorden van Les Sables d'Olonne. Het is haar gelukt om onder zeil los te komen en na een inspectie de race te vervolgen. Zij wordt nu door een patrouille boot van de marine op de voet gevolgd. Jeanne lag op het moment van vastlopen op een 31ste positie.

Sander : "Licht weer, niet mijn ding, maar veranderen kan je niet. We doen gewoon weer ons best en over drie dagen weten we het resultaat . Lets go sailing !!!"

foto archief Grégoire © François Mousis

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: