Solitaire Du Figaro: Tweede etappe in volle gang!

Na de goede prestatie in de eerste etappe - een 23ste positie in het klassement en derde rookie - voelt Sander meer spanning dan ooit tevoren.
De boot is door de vele hulp nog nooit zo goed geprepareerd geweest en komt hij eindelijk toe aan het 'fine tunen'. In de eerste etappe klopte de meteo van weerman de Graça perfect en zat Sander iedere keer aan de goede kant van het veld.

Voor de tweede etappe is Sander wederom van de meteo voor de komende drie dagen voorzien. Het is de deeelnemers niet toegestaan om gedurende de race weerkaartjes te ontvangen of contact met de wal te hebben. Het enige contact dat zij hebben is via de organisatie met de pers.

In La Rochelle zal Kate Jennings klaar staan om een 'special' te maken over alle niet Franstalige deelnemers. Sander stond door zijn verrassende prestatie hoog op het lijstje om te interviewen.
Tot de finish dus nog even geduld en vooral op de website van de Solitaire Du Figaro de posities volgen. Minimaal viermaal per dag worden deze geupdate.

Meer info Solitaire Du Figaro: www.lasolitaire.com

www.sanderbakker.nl

foto © Bouchon / Marmara

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: