Ecover stelt de Ocean Sailing Academy voor!

Ecover gaat dit jaar van start met de Ecover Ocean Sailing Academy, wat een kwaliteitslabel voor Belgische oceaanzeilers moet worden.
Deze academy zal opleidingen en stages voorzien aan jonge Belgische zeilers. De opleidingen zullen bestaan uit zowel theoretische als praktische trainingen.

Jorgen Philip-Sorensen, voorzitter van de Ecover groep: " zeilen is een schitterende sport die op alle vlakken het beste en mooiste uit de mens naar boven haalt. Naar eigen zeggen komt het initiatief juist op tijd: België heeft heel wat jeugdig talent maar jonge zeilers beschikken meestaal niet over de middelen om zich verder te ontplooiën. "ik ben blij dat wij als bedrijf ook minder bekende sporttakken een extra duw in de rug kunnen geven. De zeilers en de zeilsport kunnen hier enkel van beter worden."

foto © Clubracer.be

De sites in het oog te houden voor de verdere ontwikkeling van de Ocean Sailing Academy:
www.ecover.com
www.mikegolding.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: