Aankondiging: Open Nederlands Kampioenschap J24

Op zaterdag 27 en zondag 28 september wordt vanuit Roompot Marina het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) J24 op de Oosterschelde gevaren. Watersportvereniging Arne en de klassenorganisatie J24 organiseren het evenement. Het is de bedoeling dat de deelnemers acht wedstrijden varen (windward-leeward).

Onder het toeziend oog van wedstrijdleider Roy van Aller strijden de deelnemers om de titel Open Nederlands Kampioen J24 2003. In 2002 wist Albert Kooijman met zijn team deze titel te veroveren. Het is nog niet zeker of Kooijman dit jaar van de partij is en zijn titel zal verdedigen. Naar verwachting zullen er twintig J24's aan de start verschijnen, waaronder wellicht enkele Duitse crews.

De inschrijfkosten voor het evenement bedragen 70 euro. Vrijdagmiddag is er vanaf 17.00 uur een kraan beschikbaar. Ook op zaterdagmorgen en zondagmiddag kunnen de deelnemers van deze kraan gebruik maken. Op loopafstand van de haven ligt het bungalowpark van de Roompot. Een ideale plek dus om te overnachten. Deelnemers kunnen er een bungalow huren of ze kunnen er kamperen. Ook is het mogelijk om een stacaravan te huren.

Tegelijk met het ONK wordt het kampioenschap om de Wixelbeker van de X79-klasse gevaren.

Meer informatie:
www.j24.nl of www.jantjeuutdekachel.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: