Sebastien Godefroid voorlopig op een 5de plaats!

Sebastien Godefroid staat voorlopig op de vijfde plaats. Na de rustdag op zaterdag hebben ze gisteren twee reeksen gezeild. Sebastien zeilt een 12de en 11de plaats en komt hiermee op de 5de plaats in het totaalklassement. Plaatsen 1 en 2 worden bezet door Ben Ainslie (1e plaats O.S. Sydney) en Andrew Simpson. Beiden komen uit Groot-Brittannië en zijn gewezen toppers in de Laser klasse.

Laser (176 deelnemers./ 62 landen): 3e kwalificatiedag
Zaterdag heeft de Laser klasse de derde kwalificatiedag gevaren. Philippe Bergmans schuift verder op van plaats 22 naar 18. Zaterdag was voor Philippe een voltreffer met een 2de plaats in de 5de reeks en een 7de plaats in de 6de reeks. Bernard Glorie in Wannes Van Laer volgen respectievelijk op de 101e en 104e plaats.

49’ER (104 deelnemers/ 33 landen): 2e kwalificatiedag
Zaterdag hebben ze in de 49’ER klasse twee reeksen gevaren. De broers Quentin en Lionel Blondiau varen een 13e en 15e plaats in reeks 7 en 8. In het totaalklassement komen ze op een 42e plaats en moeten zich tevreden stellen met een plaats in de Silver fleet. Johan Blondiau en Xavier Royaux staan op een 73e plaats.

foto: Ben Ainslie (1e plaats O.S. Sydney)

Meer informatie met life webcams,downloads, ...etc.: www.cadizworlds2003.com
Meer foto's van Annemiek van Kinderen: www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: