Sebastien voorlopig op een 7de plaats

CADIZ (ESP) Olympic Sailing World Championship 2003 - Sebastien Godefroid staat na 10 reeksen voorlopig op de zevende plaats. Gisteren hebben ze twee reeksen gezeild. Sebastien zeilt een 21e en 9de plaats. Vandaag wordt de laatste reeks gezeild. Met slechts 10 punten verschil binnen de top drie zal het een zenuwslopende reeks worden met de wereldtitel als inzet. Philippe Rogge heeft in de 9de etappe een mooie 17de plaats gezeild en staat op een 48e plaats in het totaalklassement.

49’ER (104 deelnemers/ 33 landen): 1e kwalificatiedag
Gisteren zijn er drie reeksen gevaren in de 49’ER klasse. Quentin en Lionel Blondiau kunnen zich niet doorzetten in de silver fleet en staan na de eerste finaledag op een 44e plaats in het totaalklassement. Johan Blondiau en Xavier Royaux volgen op de 71e plaats.

Laser (176 deelnemers./ 62 landen): 1e finaledag
Op de eerste finaledag in de laser klasse verging het Philippe Bergmans wat minder. Hij startte minder goed en kwam telkens rond de 25e positie aan de bovenwindse boei.
Wannes Van Laer en Bernard Glorie zeilen in de bronze fleet en staan respectievelijk 94e en 121e in het totaalklassement.

Programma 23 september 2003
Finn (82 deelnemers/31 landen): laatste wedstrijddag
Laser (176 deelnemers/ 62 landen): 2e finaledag
49’ER (104 deelnemers/ 33 landen): 2e finaledag

foto © Annemiek van Kinderen

Meer informatie met life webcams,downloads, ...etc.: www.cadizworlds2003.com
Meer foto's van Annemiek van Kinderen: www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: