Clubracer team gaat in Voiles de St Tropez modus!

  • Author: Ice
    Date: vr, 26/09/2003 - 02:00

St Tropez (FRA) - Het Clubracer team doet weer grote manoeuvres en gaat op oorlogspad in de helblauwe wateren van de Middellandse Zee. St Tropez wordt weer tot 5 oktober "the place to be" voor vele wedstrijdzeilers. Volgens de 3 jarige traditie vertoeven we weer met een delegatie op de klassieker "Pamyra Ben een Morgan 54. Deze langkieler van André Gumudhian heeft de laatste jaren tijdens de Voiles de St Tropez regatta een puike staat van dienst opgebouwd. Niet alleen op het water zijn we een geducht concurrent maar ook tijdens de walactiviteiten overtreffen we onze tegenstanders tijdens de crewparade.
’s Avonds terrasjes doen en espresso’s drinken met een paar tientallen miljoen euro aan Wally schoonheid in je gezichtveld, het hoort er allemaal bij.

Tot mijn grote spijt zal Clubracer tijdens dit evenement minder snel voorzien worden van leesvoer.
Ik houd me aanbevolen om elke avond een snelbericht te posten.

Wil je meer weten over deze editie van Voiles de St Tropez volg deze link: www.snst.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: