Clubracer team gaat in Voiles de St Tropez modus!

  • Author: Ice
    Date: vr, 26/09/2003 - 02:00

St Tropez (FRA) - Het Clubracer team doet weer grote manoeuvres en gaat op oorlogspad in de helblauwe wateren van de Middellandse Zee. St Tropez wordt weer tot 5 oktober "the place to be" voor vele wedstrijdzeilers. Volgens de 3 jarige traditie vertoeven we weer met een delegatie op de klassieker "Pamyra Ben een Morgan 54. Deze langkieler van André Gumudhian heeft de laatste jaren tijdens de Voiles de St Tropez regatta een puike staat van dienst opgebouwd. Niet alleen op het water zijn we een geducht concurrent maar ook tijdens de walactiviteiten overtreffen we onze tegenstanders tijdens de crewparade.
’s Avonds terrasjes doen en espresso’s drinken met een paar tientallen miljoen euro aan Wally schoonheid in je gezichtveld, het hoort er allemaal bij.

Tot mijn grote spijt zal Clubracer tijdens dit evenement minder snel voorzien worden van leesvoer.
Ik houd me aanbevolen om elke avond een snelbericht te posten.

Wil je meer weten over deze editie van Voiles de St Tropez volg deze link: www.snst.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: