WaterkAntwerpen: Moment Suprème voor de zeilers

  • Author: Ice
    Date: vr, 26/09/2003 - 02:00

ANTWERPEN - Uniek tijdens de periode van de Antwerprace: gebruikte bootspullen verkopen tijdens de maritieme brocantemarkt. Heb je nog oude boeken, kaarten, loggen, zeilen en versleten schoonmoeders op de zolder liggen dan heb je nu de kans om daar eens en voor altijd vanaf te geraken.
De brocantemarkt staat dus niet allen open voor brocanteurs en antiquairs maar ook voor yachtingmensen die hun beslag willen vervangen. Dan hebben we het niet over hun originaliteitwaarde maar hun functionele waarde.
Heb je iets te koop kan je voor deze markt inschrijven via de website: www.antwerprace.be/index_markt.html

Antwerprace
Niet vergeten dat tijdens dit evenement op 11 oktober de heuse Antwerprace van start gaat. Deze zeilwedstrijd tussen Breskens, Terneuzen en Antwerpen gaat ditmaal voor de 16de keer van start. Het deelnemersveld is wettelijk beperkt tot maximum 225 boten. De organisatie had slechts 3 dagen nodig om dit aantal te bereiken.

Wil je weten wie er allemaal is ingeschreven: www.antwerprace.be

Rumors and Lies
Wil je alle achtergrond informatie weten of wil je zeilanarchie kwijt dan kan dat via ons forum. Damens en heren laat de pen maar vloeien het woord is aan u!

1. Insider tracht via slinkse wijze in te schrijven …lees verder
2. Komt Hans Bouscholte wel of niet met zijn supersnelle Cat? …lees verder

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: