Oracle gaat in overdrive voor de Moët Cup!

  • Author: Ice
    Date: wo, 03/09/2003 - 02:00

Oracle BMW Racing directeur Chris Dickson heeft zijn team een training opgelegd van 6 dagen op de 7. Dit als voorbereiding op de confrontatie tegen de America's Cup winnaars Alinghi in San Francisco volgende week. Oracle zal hier uitkomen in de Moët Cup tegen Russel Coutts van het Zwitserse syndicaat.

De Moet Cup start op 15 september tot en met 20 september, er staan 12 reeksen in de pijplijn. 5 van de 12 reeksen zullen de eigenaars Larry Ellison en Ernesto Bertarelli zelf aan het roer staan.

Dickson:
"Last time we raced Alinghi [in the America's Cup challenger series final] we lost 5-1, and we would be very disappointed if that happened again."

Meer informatie: http://ggyc.com/moet/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: