Bart Bomans verlengt titel Belgisch Kampioen

ANTWERPEN (BEL) - Tijdens een heerlijk nazomers weekeinde behield Antwerpenaar Bart Bomans zijn titel van Belgisch kampioen in de Ok-klasse zeilen. Naar jaarlijkse gewoonte vond het BK plaats op het Galgenweel, op amper een boogscheut van de Antwerpse kathedraal. Belg Frank Vanroy werd knap tweede, gevolgd door de Brit John Ball. Er werden vier reeksen gezeild bij matige wind.

Met deze overwinning sluit Bart, tevens kersvers Europees kampioen en vice-voorzitter van de internationale Ok-klasse, een geslaagd seizoen (bijna) af.
Op 27 september 03 vertrekt hij naar de Aziatische kampioenschappen te Taipei (Taiwan), waar voor het eerst de Ok in wedstrijd wordt gebracht. Bart neemt boot, mast en zeilen mee, en hoopt alsnog op een laatste goed resultaat voor dit jaar.

foto: Bart Bomans

Asian Pacific Championship: 30 sept. 03 - 5 okt. 03

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: