Uw zeilonkruid | een dag uit zijn leven gegrepen

  • Author: Ice
    Date: ma, 12/01/2004 - 02:00

Heel januari is een slechte maand voor de wedstrijdpers. De meeste jachtclubs en verenigingen hebben namelijk voor het kerstseizoen het beste van zichzelf gegeven en er alles uitgeperst. Veel wedstrijden ter review zijn er nu niet, normaal gezien heb je dan je trouwe redactie om op terug te vallen die ons overstelpen met verslagen maar ook dat kon ik op m’n buik schrijven want de heren en dames redacteurs werken aan hun toekomst… schuren en plamuren, boatshows afschuimen of punten scoren thuis.

Gevolg: Ik werk mij dubbel en dan nog is het maar een druppel op een hete plaat. Waar anders de site op verschillende plaatsen tegelijk geüpdatet wordt gebeurt dat nu meer eenzijdig….
Jullie zien het niet maar ik ben wel druk met de code bezig. "Website Usability", om het met een mooi woord te zeggen.

Ik had me dus gisteren voorgenomen om kost wat kost iets in de nieuwsfeitjes te plooien. Goed onderwerp gevonden, aan het typen geslagen, een enkele wedstrijdorganisatie meermaals e-mail verzonden voor een persbericht en foto’s, anyway enkele zeilfoto’s toch in mijn mailbox en VLAM.

Mijn WiFi router sputtert en weet me te vertellen dat de verbinding verbroken is. Ik probeer opnieuw aan te melden, no luck, ik kijk even snel mijn netwerkinstellingen na, niets verdacht. Na een blik op mijn modem was het duidelijk, een storing bij Telenet. Ach het was nog maar 19.00u en ik moest nog wat verbeteren. Die pannes duren toch nooit lang. Yeah right! Het heeft tot 23u45 geduurd eer ik weer online kon. Op dergelijke momenten merk je pas hoe afhankelijk je bent van internet. Even iets checken wat je neergeschreven hebt… bummer geen internet. Even naar de site van de organisatie om te zien of je het laatste nieuws verwerkt hebt… NOT.

Fingers crossed dat vandaag alles bij Telenet draaiende blijft.

Ice

Foto boven is van de winterwedstrijd op het Veerse Meer. Een leuke wedstrijd waarin je als zeiler alle hoekjes en ondieptes van het Veerse Meer te zien krijgt. Misschien was een werknemer van Telenet daar ook aan het varen en hing het verslag aan hun computersystemen… Enkel de foto’s gezien, misschien heb ik wat teveel fantasie…

Bon, om dit allemaal goed te maken gaan we deze week de gratis Belgian Boatshow kaarten te grabbel gooien. Houd het Nationaal nieuws goed in het oog wat de voorraad is beperkt. Niet getreurd voor de laatkomers, kaarten met vermindering hebben we genoeg!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: