Belgische bedrijven in Athene op Queen Mary 2

BRUSSEL - Belgische bedrijven hebben voor de Olympische Spelen op een handvol na alle beschikbare reservaties aan boord van de Queen Mary 2 gekocht. België kreeg aan boord van 's werelds grootste passagiersschip 40 kajuiten, elk te verhuren in zes shiften. Een shift van drie nachten all in kost minimum 2.500 euro per persoon.

Het Belgisch Olympisch Comité (BOIC) kreeg van de organisatoren van de Spelen in Athene ongeveer 11.000 tickets, honderd hotelkamers vlakbij de Akropolis en 40 kajuiten aan boord van de fonkelnieuwe Queen Mary 2, tijdens de Spelen afgemeerd in de haven van Piraeus, toegewezen. Voor de ticketverkoop ging het BOIC in zee met CIB Incentives. Volgens Sabine Willekens van CIB Incentives is het moeilijk precies te zeggen hoeveel individuele tickets al aan de man werden gebracht, maar is wel meer dan de helft de deur uit.

Lees verder:
http://www.standaard.be/nieuws/sport/index.asp?ArticleID=DST14012004_011

Laatste woord:
Ik hoop maar dat het BOIC ook aan de slaapplaatsen van onze atleten heeft gedacht.
De gymzaal op het nieuwste en grootste luxe cruise schip ter wereld ziet er in ieder geval fantastisch uit.
Ice

Meer foto's van de Queen Mary 2:
www.marine-marchande.com/queen-mary.htm

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC):
www.olympic.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: