Sony en Bayer verlaten de zeilsport

  • Author: Ice
    Date: do, 15/01/2004 - 02:00

PARIJS (FRA) - Het Belgisch bedrijf Belgacom gooide eerder de strijdbijl al neer, nu volgen de Franse afdelingen van Sony en Bayer.
Na 6 jaar van samenwerking met de Tour the France a la voile (TFV) heeft Sony besloten om de samenwerking te beëindigen. Paul Alain Chaudet de voorzitter van van de TFV gaat zeker en vast op zoek naar nieuwe fondsen. "
http://www.sail-online.com/xhtml.cfm?ActiveDoc=Actualite/breve.cfm&NumArticle=12230

Niet alleen in de evenementen winkel zijn ze zwaar aan het shoppen naar vers kapitaal ook Bayer trekt zich terug uit het Orma circuit. Wegens interne reorganisatie luidt het volgens de officiële persverklaring.
"Dans un contexte économique difficile" (quelques 1000 emplois en moins et une réduction de près de 25 % du chiffre d'affaires), "il nous a semblé inopportun d'investir ainsi sur la notoriété de l'entreprise".
http://fr.sports.yahoo.com/040113/1/3l8am.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: