Nieuw op TV | Seamaster Sailing Series

  • Author: Ice
    Date: vr, 16/01/2004 - 02:00

Vandaag start het gloednieuwe programma Seamaster Sailing™. Deze werd vandaag officieel ingehuldigd tijdens de London Boat show.
Tijdens deze maandelijkse Grand Prix sailing serie zullen Ellen MacArthur en Team New Zealand Amerca’s Cup schipper Dean Barker regelmatig op de buis te zien zijn want zij worden uw verslagevers voor deze wereldwijde uitzending. De series kunnen gevolgd worden in niet minder dan 178 landen.

Het productiehuis APP Broadcast blijkt uit hun CV al wat ervaring achter de hand te hebben, ze hebben namelijk reeds vele malen Whitbreads, Volvo Ocean races en vele Olympische spelen op het water ingeblikt.

Andrew Preece de producer aan het woord:
"Our goal with Seamaster Sailing™ is to create a sailing series featuring the very best in the sport, presented by the very best in the sport and produced by a team that has sailed around the world, produced programming at the America's Cup, commentated at the Olympics, built journalistic CVs and operated at the cutting edge of grand prix sailing."

Uitzendtijden voor België & Nederland
Zender: CNBC Europe
Zaterdag 24 Januari, 15u30 CET
Zaterdag 29 Februari, 15u30 CET
Zaterdag 27 Maart, 15u30 CET

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe uitzendtijden kan je op hun website inschrijven voor de Seamaster Sailing nieuwsbrief :
www.seamastersailing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: