Gratis inkom tijdens de Belgian Boatshow ?

Clubracer pakt uit met 50 gratis toegangskaarten voor de Belgian Boatshow.
Wat moet je er voor doen? Zorg dat je bij de eerste 50 bent om ideeën en suggesties naar voren te schuiven ten voordele van het wedstrijdzeilen in de Benelux.

Je mag het hebben over meetsystemen, wedstrijden organiseren, bestuursorganen, verbonden, nominaties, eenheidsklassen,…etc. het maakt niet uit wat, als het maar nuttig en constructief is.

Dit alles verwoord in maximaal 20 zinnen in het Clubracer zeilforum. (Vergeet niet je e-mail adres achter te laten)
De reden waarom we dit via het forum doen is simpel, zo kunnen de betrokken partijen gemakkelijk de mosterd komen halen en hebben deze suggesties ook een langere adem.

De winnaars krijgen op 6 februari een bericht in hun mailbox. Deze print je gewoon uit en geef je af aan de kassa, in ruil daarvoor krijg je een gratis toegangskaart.
Niet getreurd voor de laatkomers, deze krijgen een reductiekaart van 2Euro.

 

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: