Gratis inkom tijdens de Belgian Boatshow ?

Clubracer pakt uit met 50 gratis toegangskaarten voor de Belgian Boatshow.
Wat moet je er voor doen? Zorg dat je bij de eerste 50 bent om ideeën en suggesties naar voren te schuiven ten voordele van het wedstrijdzeilen in de Benelux.

Je mag het hebben over meetsystemen, wedstrijden organiseren, bestuursorganen, verbonden, nominaties, eenheidsklassen,…etc. het maakt niet uit wat, als het maar nuttig en constructief is.

Dit alles verwoord in maximaal 20 zinnen in het Clubracer zeilforum. (Vergeet niet je e-mail adres achter te laten)
De reden waarom we dit via het forum doen is simpel, zo kunnen de betrokken partijen gemakkelijk de mosterd komen halen en hebben deze suggesties ook een langere adem.

De winnaars krijgen op 6 februari een bericht in hun mailbox. Deze print je gewoon uit en geef je af aan de kassa, in ruil daarvoor krijg je een gratis toegangskaart.
Niet getreurd voor de laatkomers, deze krijgen een reductiekaart van 2Euro.

 

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: