Gratis inkom tijdens de Belgian Boatshow ?

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/01/2004 - 02:00

Clubracer pakt uit met 50 gratis toegangskaarten voor de Belgian Boatshow.
Wat moet je er voor doen? Zorg dat je bij de eerste 50 bent om ideeën en suggesties naar voren te schuiven ten voordele van het wedstrijdzeilen in de Benelux.

Je mag het hebben over meetsystemen, wedstrijden organiseren, bestuursorganen, verbonden, nominaties, eenheidsklassen,…etc. het maakt niet uit wat, als het maar nuttig en constructief is.

Dit alles verwoord in maximaal 20 zinnen in het Clubracer forum. (Vergeet niet je e-mail adres achter te laten)
De reden waarom we dit via het forum doen is simpel, zo kunnen de betrokken partijen gemakkelijk de mosterd komen halen en hebben deze suggesties ook een langere adem.

De winnaars krijgen op 6 februari een bericht in hun mailbox. Deze print je gewoon uit en geef je af aan de kassa, in ruil daarvoor krijg je een gratis toegangskaart.
Niet getreurd voor de laatkomers, deze krijgen een reductiekaart van 2Euro.

Naar het forum en juist topic met deze directe link:
/forums/viewtopic.php?topic=797&forum=27&0

Meer info Belgian Boatshow:
http://www.boatshow.be/ned/default.aspx

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments