Key West 2004 regatta van start

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/01/2004 - 02:00

FORIDA (USA) - Terwijl we hier liggen te verkleumen van de kou, winterse buien moet trotseren starten ze aan de ander kant van de oceaan de meest bekende race van de Verenigde Staten met zomerse temperaturen in korte broek en t-shirt.

Meer dan 3000 zeilers vanuit 18 landen gaan vandaag rond het meest Zuidelijke eilandje van Florida racen voor de Terra Nova Trading Key West 2004 regatta.

foto © Jack Hardway

Wil je alvast de zomerse temperaturen afsurfen?
1 adres: www.premiere-racing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: