Key West 2004 regatta van start

  • Author: Ice
    Date: ma, 19/01/2004 - 02:00

FORIDA (USA) - Terwijl we hier liggen te verkleumen van de kou, winterse buien moet trotseren starten ze aan de ander kant van de oceaan de meest bekende race van de Verenigde Staten met zomerse temperaturen in korte broek en t-shirt.

Meer dan 3000 zeilers vanuit 18 landen gaan vandaag rond het meest Zuidelijke eilandje van Florida racen voor de Terra Nova Trading Key West 2004 regatta.

foto © Jack Hardway

Wil je alvast de zomerse temperaturen afsurfen?
1 adres: www.premiere-racing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: