Eerste testvlucht van OrangeII

  • Author: Ice
    Date: vr, 02/01/2004 - 02:00

LA TRINITE (FRA) - Nog niet veel zeilnieuws in 2004 maar we weten al wel dat OrangeII haar eerste testvlucht maakte. Records werden nog niet gebroken. De bekende Franse fotograaf Gilles Martin-Raget was er als de kippen bij om dit als eerste op de gevoelige plaat vast te leggen.
De volledige fotosessie kan je op zijn webstek vinden.

Naar de foto’s van Gilles Martin-Raget:
www.martin-raget.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: