Eerste testvlucht van OrangeII

  • Author: Ice
    Date: vr, 02/01/2004 - 02:00

LA TRINITE (FRA) - Nog niet veel zeilnieuws in 2004 maar we weten al wel dat OrangeII haar eerste testvlucht maakte. Records werden nog niet gebroken. De bekende Franse fotograaf Gilles Martin-Raget was er als de kippen bij om dit als eerste op de gevoelige plaat vast te leggen.
De volledige fotosessie kan je op zijn webstek vinden.

Naar de foto’s van Gilles Martin-Raget:
www.martin-raget.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: