Kooistra - de Goederen negende bij Sail Melbourne

MELBOURNE (AUS) - Het Nederlandse 470-koppel Marjon Kooistra/Petra de Goederen heeft tijdens Sail Melbourne bij de dames een negende plaats behaald. Het team, dat in de ISAF-ranking op 12 staat, is in Australië op wintertraining. Het duo zal in april met de teams Lisa Westerhof/Margriet Matthijsse en Marcelien de Koning/Lobke Berkhout op de Princesa de Sofia moeten uitvechten wie er naar de Olympische Spelen in Athene kan. De zege bij de dames ging naar de sterk varende Françaises Ingrid Petitjean en Nadege Douroux... lees verder

foto: Sail melbourne 2004 | 470 damens

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: