Aankondiging: BK Half-ton Classic-class

  • Author: Ice
    Date: ma, 26/01/2004 - 02:00

BRESKENS (NED) - Dit jaar gaat van 27 tot 29 augustus als onderdeel van het jaarlijkse Breskens Sailing weekend en het Belgisch Noordzeekampioenschap de Half-ton Classic haar Belgisch kampioenschap houden op de Westerschelde en haar monding.

Alle ½ tonners zullen aan de start verschijnen samen met de IRC klasse 5&6. Het resultaat zal meetellen voor het NZK kampioenschap, BK ½ ton en het overal klassement van het Breskens-event.

De regatta gaat een mix worden van Windward-leeward banen met een race tussen de banken.

De organisatie van het Breskens Sailing weekend waaronder ik mijzelf ook reken probeert koortsachtig een formule te vinden die het toelaat om de IMS en ORC-Club samen met IRC een eindresultaat geeft in het ganse Breskens Event. Meer info hierover volgt later.

Met alle vragen over het BK Half Ton Class kan je terecht bij de sleutelfiguren Philippe Pilate & Bert Janssen via: www.halftoncup.be

De website van het Breskens Event wordt binnenkort geheel vernieuwd en gaat ook de inschrijvingen verzorgen.

foto archief Clubracer.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: