Soda Club verlengt sponsorcontract met Max Fun 25

Soda Club heeft zijn contract met Max Fun 25 NED 002 van J.P. Botman voor een jaar verlengd. De Max Fun is een opvallend schip en door de volledige sponsoring van boot en gennaker kun je er niet omheen kijken, tevens valt een groot deel van de zeilers binnen de doelgroep van het merk, waardoor het een lucratieve sponsoring is.

Dit seizoen zal het Soda Club Sailing Team tijdens alle klassenevenementen aanwezig zijn met als doelstelling binnen de top 3 te varen op het Open Nederlands Kampioenschap in september. In April zijn ze te vinden tijdens het prestigieuze Spi Ouest evenement in Frankrijk, welke hoofdzakelijk als training zal worden gebruikt.

Meer informatie is te vinden op www.maxfun25.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: