Sebbe Godefroid | Straks Nederlander?

ANTWERPEN (BEL) - Sebbe Godefroid, houder van olympisch zilver in Atlanta, denkt erover om zich na de spelen in Athene tot Nederlander te laten naturaliseren. Op die manier kan hij een duo vormen met zijn vriendin Carolijn Brouwer in de Tornado klasse.
"Ik ben 14 jaar actief geweest in de Finn klasse, die heb ik nu wel gezien", zegt Sebbe.

Godefroid kan Nederlander worden, maar net zo goed kan zijn vriendin de Belgische Nationaliteit aannemen. "Eigenlijk het makkelijkste", bekent viervoudig wereldkampioene Brouwer. En dan lachend: "Wie het hoogst biedt, krijgt ons".

webstek van Sebbe: www.questforgold.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: