UIT DE KUIP:<br>Antwerp Race - Bekende gezichten aan boord van de Navy Lest

OOSTENDE (BEL) - De Antwerp Race 2004 op 16 oktober wordt de eerste wedstrijd voor de nieuwe NAVY LEST (Ionic 39). Eigenaar Pierre Lallemand vroeg aan Michel Lefebvre Jr om deze boot te skipperen. "Wij varen in IRC 1 met een hoge rating, we zien wel wat het zal geven, het in onze eerste wedstrijd" aldus Michel Jr. De Navy Lest vaart onder de vlag van de Royal North Sea Yacht Club

Het lukte Junior om een mooie bemanning samen te stellen.
Sebbe Godefroid, Sigrid Rondelez en Carolijn Brouwer als Olympische vedettes, Yannick Lefebvre en Jim Haverhals als talentvolle jeugdzeilers van ons landje, Michael Pirenne, trainer BST verder aangevuld met Rudy Puystjens, Nick Dezillie en Thibault Debelle. Skipper is dus Michel Lefebvre Jr, lid van de Ecover Sailing Academy.

Topinvité Jean-Marie Dedecker moest helaas afhaken wegens mediaverplichtingen.
Momenteel probeert Michel Jr olympische delegatieleider en vriend Robert Van de Walle aan boord te krijgen.
Deze 10, elk met hun eigen zeilervaring, zullen de Schelde afvaren en proberen een zo goed mogelijk resultaat te behalen in IRC1.
De Antwerp Race is een 46-mijl lange wedstrijd van Breskens naar Antwerpen en is met 250 deelnemende boten de afsluiter van het zeilseizoen.

foto: de Navy Lest

Antwerp Race

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: