Peter de Ridder laat nieuwe TP 52 bouwen

  • Author: Ice
    Date: wo, 20/10/2004 - 20:20
    Tags:

TP52 nieuws uit goede bron.

TP 52 klassenvoorzitter Tom Pollack vertelt ons dat Peter de Ridder een nieuwe MEAN MACHINE laat bouwen, een Transpac 52 Rolf Vrolijk (NED) ontwerp. Deze nieuwe TP 52 zal in het Middellandse Zee circuit racen, seizoen 2006.

Arien van Vemde, gekend van SOTTO VOCE (NED), heeft zijn toetreding ook al toegezegd tot de TP 52 klasse. Arien laat 2 zusterschepen bouwen.

Op de foto helaas niet bovenstaand trio op een rij maar wel andere crème de la crème uit de TP 52 klasse. Van links naar rechts; Jose Cusi de BRIBON eigenaar, Juan Carlos Koning van Spanje en de Transpac 52 klassevoorzitter Tom Pollack.

www.transpac52.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: