Peter de Ridder laat nieuwe TP 52 bouwen

  • Author: Ice
    Date: wo, 20/10/2004 - 20:20
    Tags:

TP52 nieuws uit goede bron.

TP 52 klassenvoorzitter Tom Pollack vertelt ons dat Peter de Ridder een nieuwe MEAN MACHINE laat bouwen, een Transpac 52 Rolf Vrolijk (NED) ontwerp. Deze nieuwe TP 52 zal in het Middellandse Zee circuit racen, seizoen 2006.

Arien van Vemde, gekend van SOTTO VOCE (NED), heeft zijn toetreding ook al toegezegd tot de TP 52 klasse. Arien laat 2 zusterschepen bouwen.

Op de foto helaas niet bovenstaand trio op een rij maar wel andere crème de la crème uit de TP 52 klasse. Van links naar rechts; Jose Cusi de BRIBON eigenaar, Juan Carlos Koning van Spanje en de Transpac 52 klassevoorzitter Tom Pollack.

www.transpac52.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: