CLUBRACER:<br>Forumsoftware upgrade

  • Author: Ice
    Date: di, 26/10/2004 - 19:51

Dinsdagavond 26 oktober zal de forumsoftware van Clubracer een upgrade ondergaan. Het Clubracer forum gaat van phpBB v1.4.4. naar versie 2.0.10. Naar verwachting zal rond 20.00 uur de overstap beginnen en het forum enige tijd "plat gaan. Hopelijk verloopt de upgrade vlot en zal dit van beperkte duur zijn. Garanderen kan ik dat echter niet, dus hou enig landvast onder de arm wat het benodigde geduld betreft, mocht je langer voor een gesloten forumdeur staan dan gehoopt.

Het staat vrij om hier onder dit bericht te reageren, maar inhoudelijke vragen en opmerkingen over versie 2.0.10 kunnen beter in een topic op het nieuwe forum gedaan worden, zodat de forum moderators alles op één plek aantreffen. Deze "changelog" topic komt onder categorie Area51 en zal alle nieuwe toeters en bellen van het nieuwe Clubracer forum belichten.

Met sportieve groeten,
Uw webmaster

UPDATE BERICHT
Het nieuwe fourm is ondertussen online!
Mag ik U vriendelijk vragen om UW favorieten aan te passen want het forumadres is gewijzigd in: www.clubracer.be/forum

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: