AANKONDIGING:<br>1ste Internationale First 31.7 zeilwedstrijd

  • Author: Ice
    Date: wo, 27/10/2004 - 12:15

DUINKERKE (FRA) - Zondag 7 november 2004 hebben de First 31.7 bezitters hun eerste internationale zeilwedstrijd. Het initiatief komt van de Beneteau dealer te Duinkerke en de organisatie is in handen van Club de Dauphin Dunkerque. Er zal geracet worden op Olympisch banen en kustparcours.
Inschrijvingen gebeuren via het e-mail adres: marine.selection@wanadoo.fr meer info ook via het telefoonnummer: +33 (0) 3 28 59 18 19.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: