AANKONDIGING:<br>1ste Internationale First 31.7 zeilwedstrijd

  • Author: Ice
    Date: wo, 27/10/2004 - 12:15

DUINKERKE (FRA) - Zondag 7 november 2004 hebben de First 31.7 bezitters hun eerste internationale zeilwedstrijd. Het initiatief komt van de Beneteau dealer te Duinkerke en de organisatie is in handen van Club de Dauphin Dunkerque. Er zal geracet worden op Olympisch banen en kustparcours.
Inschrijvingen gebeuren via het e-mail adres: marine.selection@wanadoo.fr meer info ook via het telefoonnummer: +33 (0) 3 28 59 18 19.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: