AANKONDIGING:<br>1ste Internationale First 31.7 zeilwedstrijd

  • Author: Ice
    Date: wo, 27/10/2004 - 12:15

DUINKERKE (FRA) - Zondag 7 november 2004 hebben de First 31.7 bezitters hun eerste internationale zeilwedstrijd. Het initiatief komt van de Beneteau dealer te Duinkerke en de organisatie is in handen van Club de Dauphin Dunkerque. Er zal geracet worden op Olympisch banen en kustparcours.
Inschrijvingen gebeuren via het e-mail adres: marine.selection@wanadoo.fr meer info ook via het telefoonnummer: +33 (0) 3 28 59 18 19.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: