Noordzeeclub: Verslag meetbriefhouders bijeenkomst oktober 2004

UTRECHT (NED) - Woensdag 6 oktober 2004 opende Rabboud Crul (NED) voorzitter Noordzee club, in het Sportbondencentrum, de bijeenkomst en heette alle aanwezigen hartelijk welkom.

Het doel van deze bijeenkomst was naast de evaluatie van het afgelopen seizoen om de uitslag van de enquete bekend te maken en om van de aanwezigen te horen wat men er van vond. Hopende dat de discussie met de zaal nog andere inzichten opbracht.

De bijeenkomst bestond uit een presentatie die wordt gepresenteerd door verschillende leden van de Technische Commissie en het Watersportverbond.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: