STIEKUME PREVIEW:<br>25ste Heineken Regatta movie

  • Author: Ice
    Date: vr, 29/10/2004 - 19:21

"Elk jaar een versie Heineken movie", of hoe kunnen we de inleidende tekst bij "Stiekume Preview 25ste Heineken Regatta movie anders formuleren? Hoewel, waarom een inleiding? Kijken moet je doen! Na het zien van deze Video krijg je vast en zeker de smaak te pakken.
Deze versie is nog niet officieel dat maakt het des te leuker om hem toch te publiceren. Vraag niet om het adres van de afzender we geven het toch niet.

Download movie (.wmv 5 Mb)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: