STIEKUME PREVIEW:<br>25ste Heineken Regatta movie

  • Author: Ice
    Date: vr, 29/10/2004 - 19:21

"Elk jaar een versie Heineken movie", of hoe kunnen we de inleidende tekst bij "Stiekume Preview 25ste Heineken Regatta movie anders formuleren? Hoewel, waarom een inleiding? Kijken moet je doen! Na het zien van deze Video krijg je vast en zeker de smaak te pakken.
Deze versie is nog niet officieel dat maakt het des te leuker om hem toch te publiceren. Vraag niet om het adres van de afzender we geven het toch niet.

Download movie (.wmv 5 Mb)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: