STIEKUME PREVIEW:<br>25ste Heineken Regatta movie

  • Author: Ice
    Date: vr, 29/10/2004 - 19:21

"Elk jaar een versie Heineken movie", of hoe kunnen we de inleidende tekst bij "Stiekume Preview 25ste Heineken Regatta movie anders formuleren? Hoewel, waarom een inleiding? Kijken moet je doen! Na het zien van deze Video krijg je vast en zeker de smaak te pakken.
Deze versie is nog niet officieel dat maakt het des te leuker om hem toch te publiceren. Vraag niet om het adres van de afzender we geven het toch niet.

Download movie (.wmv 5 Mb)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: