Q-CUP finale op het Galgenweel

ANTWERPEN (BEL)- zaterdag 23 Oktober 2004 op het Galgenweel organiseert de RYCB de Q-cup finale, een wedstrijdcircuit van de VYF voor beginnende zeilertjes in Optimist.Wie geen eigen bootje heeft kan er eentje reserveren bij info@vyf.be of bij Teun: +32 (0) 477 775 668. Om 10u wordt de eerste start gegeven en er zijn 4 a 5 manches. Er worden een 35 tal boten aan de start verwacht.

Uitslag om 17 u en er zijn mooie prijzen voor iedereen.

Meer info: www.optimist.be; www.vyf.be; www.rycb.be.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: