ANTWERP RACE:<br>rompstickers verplicht!

ANTWERPEN (BEL) - In navolging van de andere grote internationale wedstrijden zal u vanaf dit jaar ook rompstickers met het Antwerp Race logo en de vermelding 'OFFICIAL PARTICIPANT' moeten voeren. Niet omdat wij het nu ineens zo hoog in de bol gekregen hebben maar ook en vooral weer om security reasons. Geen stickers, geen deelnemer. Dit staat los van de vlag met de wedstrijdkleur, die een ieder kent en in zijn stag kan voeren ( niet dat we daar mensen van verdenken hoor …)
Dat onze sponsors erbij staan zal u wel heel normaal vinden, want anders geen stickers en sterker nog: zonder sponsors geen Antwerp Race meer!
Live op TV alweer!
Ook voor het derde jaar op rij komt de Antwerp Race op TV: ATV zendt rechtstreeks uit vanaf 14 uur, afgewisseld met vooropgenomen stukjes, interviews, enzomeer …
Volgende week laten we weten wat Marine Electronics gaat doen met Tracing & Tracking-technologie en met rechtstreekse beelden vanuit een mast …
Laat ze thuis alvast de recorder programmeren! Wij trainen alvast weer met onze telegeleide dolfijn …

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: