Hans Bouscholte gaat stiekem voor de Antwerp Race line honours

Op zaterdag 16 oktober wordt de Antwerp zeilrace gevaren. De traditionele najaarsrace in Belgie die in Nederland start en in het hartje van Antwerpen finisht. De grootste zeilrace in Belgie met 225 deelnemers.

De BOU-Sporttrack cat mag niet meedoen voor de prijzen omdat multihulls niet worden toegelaten, maar we gaan wel voor de Line Honours. We starten als laatste en ons doel is om als eerste de finishlijn te passeren op de Schelde. We moeten dan wel ons zusterschip verslaan waar Belgisch top catamaranzeiler Patrick Demesmaeker op vaart.

De bemanning aan boord van de BOU-Sporttrack cat is; Luc Nelissen, Ruurd van Wieren, Ronald Bouscholte en Hans Bouscholte.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: