UIT DE KUIP:<br>Carolijn en Sebbe in Aruba (dag 5)

ARUBA - Niet alle dagen zijn gelijk, wel zo is dat in het zeilen ook.
Na de super dag van eergisteren had ons nieuw Tornado koppel gisteren een mindere dag. Na een stuurfout van Carolijn (toen ze rond de derde plaats lagen), mochten ze kennis maken met het natte water. Gelukkig is het in Aruba een beetje warmer dan hier. Het minder goede nieuws is dat ze door dit voorval opschoven naar een twintigste plaats.
In de namiddag zou er rond 16:00 een tweede start zijn, voor de lange afstandsreeks, maar aangezien de ongunstige weersomstandigheden (zwarte wolken en onvoldoende zichtbaarheid) werd deze reeks afgelast.
Morgen is de laatste dag waarop nog twee reeksen gepland zijn. Maak er nog het beste van…
In de totaalstand behouden Sebastien en Carolijn hun derde plaats, èèn en twee zijn van plaats gewisseld. De voormalige leider had eergisteren een aanvaring gehad en er was teveel schade aan de boot om verder te varen.
Aangezien er een tweede wegvalreeks is, heeft deze niet-deelname nog niet veel invloed.

Foto: Carolijn en Sebbe © Ingrid Abery

Voor meer info, dagelijkse videobeelden en resultaten, surf naar www.arubaregatta.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: