ABN AMRO Regatta 2005:<br>Nieuwsbrief 04

CURACAO - Terwijl in Nederland het kwik langzaam richting nul loopt, lopen wij alvast warm voor de aanstaande regatta.
Het programma is inmiddels definitief en staat op de website. Naast een mooi aantal zeilraces hebben we ook deze keer weer gepoogd een interessant en varierend sociaal programma aan te bieden. Uiteraard ontbreken de dagelijkse free happy hours niet en zal er weer veel live muziek aanwezig zijn om het Caribische gevoel wat extra allure te geven...

Aanvullingspakket...
Ook de aanvullingspakketten zijn definitief en staan op de webiste. Voor de aankomende regatta kan er gekozen kunnen worden uit drie pakketten. De basiselementen zoals inschrijfgeld (voor de zeilers), lunches op wedstrijddagen, de BBQ etc... zitten zowiezo in alle drie de pakketten. De verschillen zitten hem meer in de extra's zoals een dag met een mooi zeilschip naar Klein Curacao (toplokatie voor duikers!) en het optreden van een Nederlandse top band/artiest.

Inschrijving Regatta...
De inschrijving voor de regatta is reeds geopend. Via onze web site www.abnamroregatta.com kunt u nu uw plaats in de container reserveren. Gezien de verwachte deelname uit Amerika, is het maximum aantal deelnemers uit Europa gesteld op 30 (2 containers) Hier gaat gelden: wie zich het eerst aanmeld, heeft plaats in de container.

Nieuw dit jaar --- de Splash klasse---
Naast de Optimist voor de jongere jeugd, doet het komend jaar voor het eerst ook de Splash mee aan de Curaçao Regatta. De Splash wordt gezeild door jongens en meisjes tot en met 18 jaar. De Splash is de grootste zeilklasse van Nederland en wordt al in zo'n 21 landen verkocht. De klasse is op Curaçao net van start gegaan met de aanschaf van 13 gloednieuwe Splashes. De verwachting is dat een leuk aantal zeilers uit Nederland en omringende landen zal gaan meedoen. Hierdoor zal het record aantal deelnemende jeugdzeilers van de laatste Regatta (ruim dertig Optimisten) waarschijnlijk worden verbroken. Voor meer informatie neemt u kontact opnemen met Evert van der Poel. (e.vdpoel@planet.nl)

Voor meer informatie kunt terecht op onze web site www.abnamroregatta.com of u kunt contact opnemen met onze vertegenwoordigers in Nederland.

Karel & Ingrid de Mooij

Telefoon +31 (0)71 40 12727
Fax +31 (0)71 40 14406

e-mail: eur@curacaoregatta.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: