CLUBRACER GENOMINEERD<br>Stem en win 10.000 EURO!

  • Author: Ice
    Date: vr, 19/11/2004 - 10:50

Het is weer zover! De verkiezing van de 'Site van het Jaar 2004' staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws mogen ontvangen van de CLICKX Magazine redactie. Clubracer.be heeft de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 100 genomineerde sites in de categorie 'Amateursites'.

De Site van het Jaar praktisch!
De volledige lijst van alle genomineerden staan in Clickx Magazine en op de website www.sitevanhetjaar.be.
Van 16 tot en met 30 november kan er gestemd worden op onze site. De site met de meeste stemmen wordt gekroond tot dé 'Site van het Jaar 2004'. En voor de stemmers zelf hangt er ook wat aan vast: ze hebben bij Clickx Magazine een prijzenpot voorzien van zo'n 10.000 euro!

Stem nu op Clubracer en maak kans op die 10.000 EURO!
Uiteraard doen alle lezers van Clubracer mee om de website Clubracer.be in de hall of fame te vereeuwigen. Maar je kan er ook een pak prijzen mee winnen: er is een prijzenpot voorzien van zo'n 10.000 euro!
Clubracer.be vind je midden de 1ste kolom bij de amateursites.

De schiftingsvraag Tip om de 10.000 EURO te winnen
Google.be won de vorige editie en de eerste 5 professionele sites van het jaar 2001 kregen 11.089 stemmen.

www.sitevanhetjaar.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: