Jean Luc Van Den Heede heeft nieuw kanaalrecord op

  • Author: Ice
    Date: di, 02/11/2004 - 14:29

DINARD (FRA) - Jean Luc Van Den Heede verscherpt het Cowes Dinard record, naar 12u 01min en 31 seconden. Hij vertrok in Cowes (GBR) met zijn ADRIEN om precies 9u21 en finishte in Dinar (FRA) om 21u 22min en 31sec. Het vorige record van een monohull dateerde uit 1999, Lawrie Smith klokte toen met de Silk Cut (VOR 60) 14u 48min en 15 sec, bijna 3u langzamer.

Lees meer over de ARIEN en Jean Luc Van Den Heede op zijn campagne website The Global Challenge

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: