STIEKEMEUH PREVIEW:<br>Antwerp Race movie

  • Author: Ice
    Date: di, 02/11/2004 - 15:32

Vandaag komt de eerste Antwaerpeuh Rees movie uit. Clubracer heeft weeral een stiekemeuh preview weten te kapen. Vanmiddag zal de lange versie op Regattatime.tv en inclusief commentaar uitgezonden worden op Sailing Channel. Je zal na het bekijken van deze movie nog meer en realistischer van den Antwerp race kunnen nagenieten! Als je een zuivere landrot bent kan je misschien beter eerst dit filmpje bekijken voor je je aan deze race waagt.

Genoeg gezeverd nu en klik hier
om de preview movie te bekijken.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: