STIEKEMEUH PREVIEW:<br>Antwerp Race movie

  • Author: Ice
    Date: di, 02/11/2004 - 15:32

Vandaag komt de eerste Antwaerpeuh Rees movie uit. Clubracer heeft weeral een stiekemeuh preview weten te kapen. Vanmiddag zal de lange versie op Regattatime.tv en inclusief commentaar uitgezonden worden op Sailing Channel. Je zal na het bekijken van deze movie nog meer en realistischer van den Antwerp race kunnen nagenieten! Als je een zuivere landrot bent kan je misschien beter eerst dit filmpje bekijken voor je je aan deze race waagt.

Genoeg gezeverd nu en klik hier
om de preview movie te bekijken.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: