STIEKEMEUH PREVIEW:<br>Antwerp Race movie

  • Author: Ice
    Date: di, 02/11/2004 - 15:32

Vandaag komt de eerste Antwaerpeuh Rees movie uit. Clubracer heeft weeral een stiekemeuh preview weten te kapen. Vanmiddag zal de lange versie op Regattatime.tv en inclusief commentaar uitgezonden worden op Sailing Channel. Je zal na het bekijken van deze movie nog meer en realistischer van den Antwerp race kunnen nagenieten! Als je een zuivere landrot bent kan je misschien beter eerst dit filmpje bekijken voor je je aan deze race waagt.

Genoeg gezeverd nu en klik hier
om de preview movie te bekijken.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: