ALCOHOLCONTROLE COLIJNSPLAAT<br>Goofy Races verpla

COLIJNSPLAAT (NED) - De Goofy's race van januari 2005 wordt niet gehouden op de 1ste maar op de 8 ste. Dus bij grote uitzondering is de Goofy's race niet op de eerste zaterdag van de maand maar op de tweede zaterdag. De reden voor de verplaatsing is een vooraankondiging van het korps landelijke politie diensten (KLPD) voorheen RP te water voor een grote alcoholcontrole bij de in- en uitgang van de haven in Colijnsplaat op nieuwjaarsdag.

Zie ook het nieuwe IMS, IRC,... Zeilkalender

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: