AANKONDIGING:<br>Goofy Races

COLIJNSPLAAT (NED) - Nu zaterdag 6 november 2004, inschrijven om 10.00 uur in het matrozenhok van het clubgebouw W.S.V. Noord-Beveland jachthaven Colijnsplaat. Inschrijven voor 10.30 uur! De briefing start om 11.00 uur.
De eerste start is voor IMS om 12u, ORC start een kwartier later om 12u15 en als laatste de ongemeten klasse om 12u30 uur.

Alle I.M.S., O.R.C.-club en ongemeten zeilboten kunnen inschrijven.

Meer informatie;
Yachtclub Colijnsplaat
Jachthavenweg 3
telefoon-fax 0113-695806
www.wsvnb.nl/goofy_race.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: