AANKONDIGING:<br>"Volvo Ocean Race's Eurosport Sailing Programme"

  • Author: Ice
    Date: wo, 03/11/2004 - 11:49

Niet vergeten dat het vanavond om 20u45 een nieuwe aflevering Sailing is op Eurosport. Ze beloven ons alvast veel actie en hebben deze keer de uitzending "Volvo Ocean Race's Eurosport Sailing Programme gedoopt.Op het menu staat ook de viering van het 75 jarige bestaan van de Drakenklasse in St Tropez, met als hoogtepunt de 270 Draken aan de startlijn, het grootste aantal deelnemers in de geschiedenis van de Drakenklasse.

Daarna is het tijd voor de echte snelheidsduivels. We zien de finale van het Multihull Grand Prix circuit 2004 waar Frack Cammas met de prijzen gaat lopen.

Eurosport Sailing

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: