UITNODIGING:<br> Manta Sailing Promotion Team benefiet avond

OOSTENDE (BEL) - Bij deze nodigen wij u en al uw vrienden, kennissen en familie uit voor een benefietavond ten voordele van het Lefebvre-Good Cadetteam die op 13 december naar hun WK in Australie vertrekken. Wij rekenen op uw talrijke opkomst en vragen daarom deze mail zoveel mogelijk te verspreiden.
Op die manier tonen we allen samen onze steun aan de 2 jongens die het meer dan een beetje 'verdienen' naar dit wk te gaan. Yannick en Morgan zeilden de afgelopen jaren ononderbroken samen in de Cadet en bouwden een ongelooflijk mooi palmares op. Deze zomer haalden ze nog het brons binnen op het EK in Weymouth, nu gaan ze voor het goud in Adelaïde.

HELP JIJ OOK MEE OM DIT WAAR TE MAKEN ???
Afspraak op zaterdag 27 november om 19u30 in de clubhouse van de OSRC!!

Sportieve groetjes vanwege het volledige
Manta Sailing Promotion Team

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: