NIEUWSBRIEF<br>NK Zeezeilen 2005

Met genoegen kan ik u meedelen dat het Versatel NK Zeezeilen in 2005 van 9 t/m 11 september zal worden gehouden. Noteer deze datum alvast in uw agenda!
Net als vorig jaar zal het evenement weer een week na de Hiswa te Water plaatsvinden in IJmuiden. Om eventuele verwarring te voorkomen, de datum die tijdens de meetbriefhouders bijeenkomst van 6 oktober j.l. is genoemd, komt hiermee te vervallen.

In grote lijnen zal het evenement in 2005 gelijk zijn aan 2004. Het wordt dus weer een driedaags evenement. Uiteraard zullen wij ook een aantal verbeteringen doorvoeren, mede naar aanleiding van uw suggesties in de meetbriefhouders enquête. Zo overwegen wij om geen middenlange baan meer te programmeren. Hiervoor in de plaats zullen dan meer korte banen komen. De Dutch Admirals zal nog meer als een centrale ontmoetingsplaats gaan fungeren. De zaterdagavond blijft gereserveerd voor een gevarieerd programma met een gezamenlijk diner.

Via deze nieuwsbrief blijven wij u op de hoogte houden. U kunt ook altijd terecht op de website www.nkzeezeilen.nl

foto NK Zeezeilen 2004: CHECKMATE III

Ab Pasman
Secretariaat NK Zeezeilen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: