UIT DE KUIP:<br>Het Gouden Ruiter Team blijft actief

SCHEVENINGEN (NED) - Gouden Ruiter (Pion) heeft het laatste weekeinde van dit IJspegel seizoen met een tweede dagtotaalplek afgesloten. Voordekker Wessel was zo ziek dat hij niet meezeilde. In deze nieuwe situatie schortte het aan afspraken en routine gedurende de eerste race, wat we moesten bekopen met een 4e plek (en een gebroken genuaval en vele en vele fouten). Na een straf exercitie van een uur gedurende de pauze tussen de twee races in, wonnen we weer ruimschoots de volgende race. Wind Oost, ruimend Zuid-oost B 4-5, zeer vlagerig en shiftend tot 40 graden.

Gisteren zijn de eerste stappen gezet met een kleine groep ervaren wedstrijdzeilers om eerste week augustus de Cowes Week te varen (dat is nabij Solent/Isle of Wight/Zuid kust Engeland).
Vanavand is er een seizoensafrondende bemanningsbijeenkomst en een vooruitblik naar 2005.

Een heel mooie kerst, jaarafsluiting en een nog beter 2005 toegewenst namens het Gouden Ruiter Team!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: