AANKONDIGING:<br>Aruba Heineken Catamaran Regatta<br> op TV

Aanstaande zondag 19 december zendt RTL 5 een verslag uit van de Aruba Heineken Catamaran Regatta 2004. Om 18.00 uur worden de donkere dagen voor kerst even onderbroken door de zonnige beelden van de Antillen. Daar vond van 5 tot en met 13 november 2004 de veertiende editie van de Aruba Regatta plaats. Na negen spannende races pakten Hans Bouscholte en Ruurd van Wieren de overwinning, gevolgd door Gunnar Larsen / Xander Pols en Carolijn Brouwer / Sebastian Godefroid. Het internationale veld kende een sterke vertegenwoordiging met 54 teams uit Nederland (19), Groot-Brittannië (22), Zwitserland (7), Frankrijk (1), België (1), Oostenrijk (1) en Aruba (3).

Organisator Edwin Lodder over de reportage: "Het is een spectaculaire uitzending geworden met schitterende zeilbeelden. De vele winddraaiingen en de wisselende condities van die week, maken de wedstrijden boeiend om naar te kijken." De herhaling is op zaterdag 25 december om 13:40, wederom op RTL 5.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: