UIT DE KUIP:<br>Yannick en Morgan - WK Cadet<br>Nieuwsbrief 1

ADELAIDE (AUS) - Woensdag goed aangekomen in Adelaide, waaaarm maar lekker verkoelend windje. Eerste probleem, de baggage van Morgan is kwijt..gelukkig zijn de mensen hier super vriendelijk en heeft hij enkele t-shirts en shorts gekregen van de buurjongen. De container is nog niet op de club, dus we lopen hier wat rond langs het strand, sightseeing enz..het is hier prachtig.

Deze morgen om 6h wakker, alarmerend ochtend nieuws..een jongen is door 2 witte haaien verslonden ! 3 jongens waren op 300m van het strand, juist bij de sailing club hier, met hun rubberboot en een surfplankje er achter, toen kwamen er 2 haaien, verschrikkelijk gewoon. straks is er een vergadering in de club om te zien wat er zal gebeuren. binnen enkele dagen begint het australisch kampioenschap. niemand mag het water op. we wachten op verder nieuws. we houden jullie op de hoogte, misschien kunnen jullie via internet dit gebeuren volgen? Haai verscheurt surfer voor kust van Adelaide

groetjes,
michel,marielle,yannick en Morgan

Adelaide Sailing Club

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: