Openingsceremonie<br>WK Cadet Adelaide

ADELAIDE (AUS) - De openingsceremonie van het WK Cadet 2004-2005 in
Adelaide Sailing Club was een succes. Heel mooi om
alle deelnemende landen samen te zien. Iedere vlag die
gehesen werd met het betreffend volkslied. Alexander
Van Riet en Yannick hadden de eer de Belgische
driekleur te hijsen, terwijl de hele Belgische
delegatie uit volle borst de Brabanconne luidkeels meezong...ontroerend. een groep van 4 Aboriginals, dit zijn de enige echte Australiers, zorgden voor een mooi dans optreden. Ze openden hun `show` met het maken van vuur, om op die manier de plaats van het kampioenschap te zegenen. Daarna deden ze enkele dansjes, waarin ze de dieren van dit continent uitbeelden, kangoeroe, emu (soort struisvogel), slang... ze dansten om goeie wind en vriendschappelijk strijden. Daarna mocht een zeiler van ieder land even meedansen, Yannick stal de show… daarna werd het kampioenschap officieel geopend door mevr. de gouverneur van South Australia.

Tot morgen voor het verslag van de eerste wedstrijden, groetjes, Marielle, Michel, Yannick en Morgan

Adelaide Sailing Club

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: