Philippe Bergmans - Sportpersoonlijkheid van het Jaar?

  • Author: Ice
    Date: wo, 08/12/2004 - 15:25

Olympische Laser Philippe Bergmans (BEL) zoekt steun voor zijn Sportpersoonlijkheid van het jaar campagne. "Ik zou het fantastisch vinden moesten jullie op mij stemmen. Daar de meeste andere genomineerden komen uit meer populaire sporten, maak ik zelf geen kans op de eindoverwinning. Een plaats in de finale - laatste 15 - is dan ook mijn doel.
"Stem op mij omdat het zeilen een fantastische sport is, omdat ik jou voorkeur krijg boven de anderen of om het even welke andere reden."

Via de Sportpersoonlijkheid van het Jaar website kom je alles te weten over hoe te stemmen op Phillipe.

Phillipe Bergmans staat op nummer 1 op de lijst (alfabetisch gerangschikt). De winnaar wordt op zondag 16/01 bekendgemaakt tijdens een gala-avond op TV1.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: